Ting jeg ikke forstår

xt1xgdvn1dmer9pl1k

 

.. At det skal være så forbandet svært at krølle hår med et glattejern. Mit hår ender altid ud med de sløveste krøller – hvis man altså overhovedet kan kalde det krøller. Jeg har valgt at give mit glattejern skylden i stedet for at indrømme, at det nok bare er min motoriske udvikling der stoppede for mange år siden.

.. Hvorfor får vi visdomstænder, når der som oftest ikke er plads til dem? I don’t get it.

.. Hvorfor er løj med j, når løgn er med g? Det giver ingen mening.

.. Hvordan kan skibe flyde? Dette er noget jeg altid sidder og spekulerer længe over, når jeg er ude og sejle. Det samme med fly? Hvordan i al verden kan de lette og med 800 km/t transportere dig til din ønskede destination, når de vejer jeg ved ikke hvor mange tons. Ja, der er selvfølgelig en videnskabelig forklaring – men jeg har nu stadig svært ved at forstå det.

.. Folk der tager personlige telefonsamtaler i offentligheden. Jeg bliver utrolig ukomfortabel. Hvorfor kan sådan noget ikke vente til, at der ikke er tilskuere på? Puha.

.. At man skal sidde og vente en hel uge på at se et nyt afsnit af yndlingsserien? Det kan da kun være for at pine befolkningen. Ja, man kan selvfølgelig se serier på Netflix eller HBO, men der ligger de nyeste sæsoner ikke og jeg har absolut ikke tålmodighed til, at de bliver udgivet der.

.. Kommareglerne. Ja, grin du bare. Hvorfor i al verden er der blevet lavet nye regler? Jeg kan hverken de gamle eller nye og tilføjer bare et komma, når jeg mener, at du skal have lov til at holde en lille kunstig pause.

.. Hvorfor er der flest kalorier i det der smager bedst? Det er simpelthen for strengt.

.. Hvorfor skal de fleste drenge sidde helt oppe i skærmen, når de ser fodbold? Du får ikke større indflydelse på kampen af den grund.

.. Hvor kommer støv fra? Og hvordan kan det bare blive ved og ved med at dukke op? Simpelthen irriterende.

________________

Hvis du har noget at tilføje til listen, så kom endelig med det.
Jeg kan umuligt være den eneste der har ting, som jeg bare ikke forstår i hverdagen. ♥

FACEBOOK
INSTAGRAM

2 tanker om “Ting jeg ikke forstår

    1. Det er nemlig utrolig underholdende med sådan nogle indlæg en gang i mellem. Jeg elsker selv at læse andres, og jeg kan oftest se mig selv i rigtigt mange af de ting, de ikke forstår 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *