Things i want to do in October

Pictures from pinterest

Bake a pumpkin cake/bread
Jeg har aldrig smagt noget der indeholder græskar, men jeg har virkelig lyst til at prøve det af. Jeg tænker derfor, at en lækker kage eller et godt brød der indeholder græskar vil være en rigtig god start.

Let the crisp air in
Der er ikke noget bedre end et dejlig køligt soveværelse. Den bedste følelse er helt sikkert at hoppe langt ned under en dejlig varm dyne, mens resten af rummet er fyldt med en kølig luft. Ikke nok med den gode følelse – det giver også en bedre nattesøvn at sove i et køligt rum. Jeg skal derfor helt sikkert sove med vinduet på klem den næste måneds tid, inden det bliver alt for koldt.

Dress in layers and knits
Der er ikke noget bedre end at pakke sig ind i store striktrøjer og klæde sig på med lag på lag. Det er en af de ting, jeg virkelig godt kan lide ved efteråret.
autumn

Visit Tivoli in Copenhagen
Hvert år glæder jeg mig til, at Tivoli slår dørene op igen til efterårsferien. Deres Halloween og juleudstillinger er helt fantastiske og skaber en helt særlig stemning. En gåtur rundt i Tivoli med godt selskab og en varm kop kakao i hånden er en af de ting jeg skal opleve hvert efterår.

Carve a Halloween pumpkin
Endnu en af traditionerne i oktober er at lave et Halloween græskar, der kan stå og lyse ude foran hoveddøren. Hvert år er det en lige så stor udfordring at få lavet et fint græskar med symmetriske øjne og en mund, der bare sidder forholdsvis lige. Men det skal gøres, og jeg ser frem til det.

autumn1

Go for a long walk in the forest
En af de ting der følger med efteråret er, at bladende på træerne begynder at skifte farve. De røde, orange og gyldne farve på trækronerne er så utroligt fine. Det ligner næsten, at hele skoven står i flammer – så intense kan farverne være. En lang tur gennem skoven i den kolde efterårsluft gør bare et eller andet ved kroppen. Man får en helt naturlig træthed.

Light a bunch of candles
Stearinlys hører bare til, når det begynder at blive mørkt udenfor. Jeg elsker at tænde et hav af lys inde i stuen, sætte en god film på, pakke mig godt ind i et uldent tæppe og kravle op i hjørnet at sofaen. Det er simpelthen så afslappende, når lysende står og svajer i deres eget tempo. Det giver en dejlig ro i kroppen og får mig til at slappe fuldstændig af.

Drink a lot of hot chocolate 
Varm kakao er bare ren nydelse. Jeg er helt vild med den runde og bløde smag af chokolade og her er det ikke nesquiks kakao, jeg mener. Jeg laver gerne min egen kakao af usødet kakaopulver, så jeg kan få den der kraftige smag af chokolade frem. Mmh.

FACEBOOK
INSTAGRAM

En tanke om “Things i want to do in October

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *