Sådan laver du et fint Halloween græskar

Halloween græskar

Som jeg nævnte i indlægget i går, så er jeg ikke helt vildt med kraftige farver og det må man jo sige, at et almindeligt halloween græskar har – desværre. Jeg er dog helt vild med ideen om at have sådan en lille lygte stående uden for døren og lyse i mørket. Derfor har jeg været lidt kreativ og lavet min egen fortolkning af et halloween græskar og resultatet er over al forventning. Uhyggelige er de ikke, men i stedet er de utrolig fine og de pynter virkelig uden for hoveddøren.

dsc_3578

dsc_3579

– MY KIND OF HALLOWEEN –

dsc_3581

dsc_3587

dsc_3596

Sådan laver du et fint halloween græskar

_________________

Du skal bruge:
· Et græskar
· En stor ske
· Spraymaling i valgfri farve
· Boremaskine
· Forskellige størrelser bor

__________________

Først skal dit græskar udhules og her brugte jeg en stor ske. Alle kernerne og det løse kød skal graves ud, så der til sidst er en glat overflade hele vejen rundt. Nu skal du til at bestemme dig for, hvilket mønster du vil bore dine huller i. Som i kan se, så valgte jeg fx at lave blomster på det ene. Her er det kun fantasien der sætte grænser. Du kan evt lave en skabelon på et papir først, så du har noget at bore efter. Med en boremaskine laver du så de ønskede huller. Brug gerne flere forskellige størrelser bor – det giver et rigtig flot spil.

Når du er tilfreds med dit mønster, så er det tid til spraymaling. Her er det vigtigt, at du finder et tørt sted udenfor. Stil græskarene på et lag af aviser eller lignende og spray så løs! Her skal man være opmærksom på, at man ikke får sprayet for meget på samme sted, da malingen så begynder at løbe. Efter 2-3 timer (afhængig af tørretiden på din spraymaling) så har du et super fint græskar, der kan stå og pynte udenfor mens mørket falder på.

dsc_3608

dsc_3609

dsc_3613

Ovenover kan du se, hvordan de ser ud i mørket, når der kommer lys i. Jeg er så tilfreds med dem.
Held og lykke med projektet og meld endelig tilbage med dit resultat – jeg vil elske at se andre udgaver. Tag mig evt. på dit billede på instagram, hvor jeg hedder @louisebauer_

Rigtig god aften!♥

FACEBOOK
INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *