Oprydning i garderoben

PicMonkey Collage-2                               Før                                                                         Efter
PicMonkey Collage                               Før                                                                       EfterPicMonkey Collage-4                                           Før                                                                       Efter

Årstiden siger nu efterår og man kan efterhånden begynde at mærke, at luften bliver køligere og mere rå udenfor. Jeg har derfor brugt min tid i dag på at få ryddet ud og op i garderoben. Ikke nok med at det hele var begyndt at sejle lidt –  jeg synes også, at det er meget nemmere at finde et sæt tøj man vil have på, når klædeskabet kun indeholder det tøj, du rent faktisk kan passe, men som også passer til årstiden. Jeg har blandt andet derfor fjernet alle mine shorts og gemt dem væk, så jeg har plads til varme uldne sweattere i stedet for. Jeg har også ryddet lidt ud i alle mine toppe, så jeg kun har dem hængende, som jeg ville kunne bruge med en lang og dejlig cardigan ud over. Dog kan jeg se, at jeg helt klart skal ud og have investeret i nogle flere striktrøjer, da dem jeg har, ikke rigtigt er min stil længere. Hvis du har nogle tips til hvor jeg kan finde en masse fine striktrøjer, så kom meget gerne med dem. ♥

14248050_10210156319214114_410920105_o14285742_10210156320374143_1202193566_o

Før                                                                       Efter

Hvis du ligesom jeg har svært ved at finde ud af, hvad du skal have på om morgenen, så er det her en rigtig god måde at få det gjort mere overskueligt og måske dukker der endda nogle glemte goodies frem, når du rydder op inde bagerst i skabet.

FACEBOOK
INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *