MY NEW HOME OFFICE

dsc_3899

dsc_3906

dsc_3910

dsc_3916

dsc_3942

Vi er så heldige, at vores lejlighed har et ekstra værelse. Vi har dog ikke helt kunne finde ud af, hvad vi skulle bruge det ekstra værelset til. First world problems – i know. Vores soveværelse er rimelig stort og vores garderobe er derfor er en del af soveværelset – så der er ingen grund til at bruge et helt rum som walk-in closet, når der er masser af plads derinde. Det kunne selvfølgelig være fedt, men nej. Jeg har derfor det sidste års tid brugt værelset som “neglesalon”, da jeg har været selvstændig negleteknikker – men den tid er overstået, så nu har værelset egentlig stået tomt i et par måneder.
Forleden slog det mig, at vi mangler et rigtigt sted at sidde og læse lektier, skrive opgaver osv., da vi indtil videre bare har siddet i sofaen eller ved spisebordet. Nu er værelset altså lavet om til et lille hyggeligt kontor, hvis man altså kan kalde det det. Jeg har brugt hele formiddagen ved skrive bordet, og er positivt overrasket over hvor effektivt det er at sidde i et lukket værelset, frem for i stuen hver fjernsynet kører og man let bliver distraheret af alt muligt.
Et hjemmekontor må gerne være inspirerende og hyggeligt, så jeg skal have købt en masse nyt interiør til kontoret. Her tænker jeg inspirerende plakater/billeder til væggen, en stilren arbejdslampe og et lækkert tæppe til gulvet i hvert fald.

Målet for november må derfor være, at få indrettet hjemmekontoret. ♥

FACEBOOK
INSTAGRAM

2 tanker om “MY NEW HOME OFFICE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *