My fav dish for the moment

dsc_3371

• SMASHED AVOCADO 

dsc_3372

Er der noget, som jeg har fået en stor kærlighed for på det seneste, så er det avocado og gerne smashed avocado. Hvis de ikke var så dyre, så ville jeg spise avocado til hvert eneste måltid. De er gode i både smoothies, salater og for sig selv som i det her tilfælde. Smashed avocado kan spises på alt slags brød. Jeg kan godt lide den knasende fornemmelse riskiks har, så det er helt klart mit foretrukket valg.  Det er absolut ikke det sværeste at lave, og en opskrift kan man næsten ikke kalde det, men her får i lige en lille guide alligevel.

____________

Hjemmelavet smashed avocado

· 1 moden avocado
· Saften fra en halv lime el. citron
⋅ Salt og pepper
· 1 tsk karry

Bland de fire ingredienser sammen i en lille skål. Jeg kan godt lide, at min avocado ikke er helt most, men det er selvfølgelig en smagssag. Fordel blandingen på det brød du nu har og top evt. med krydderi efter eget ønske. I dette tilfælde har jeg bare brugt peber.

____________

Velbekomme ♥

dsc_3383

FACEBOOK
INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *