JUST LIKE A CHAMELEON

untitled-folder

Her hjemme kan jeg godt lide, at indrette efter årstiden og eftersom vi er gået ind i efteråret, så er det på tide at alt det lyse interiør bliver skiftet ud. Jeg har det lidt svært med farver, så derfor holder jeg det gerne i nogle lidt neutrale farver. Jeg tænker, at badeværelset i hvert fald trænger til en lille opfriskning i form af nye håndklæder, en ny bademåtte og en lækker blød morgenkåbe til de kølige morgener. Der ud over er jeg blevet helt forelsket i sorte lys, så dem skal jeg have købt en hel stak hjem af. Der er et eller andet edgy over dem, som jeg bare ikke kan stå for. Mine spisebordsstole er også kridhvide, så jeg tænker at det kunne se meget fint ud, hvis de blev spicet lidt op med hynder i grå velour, som den i venstre hjørne.

Hvad siger i? Kan i også godt lide at skifte lidt ud i interiøret, så det passer til årstiden?

FACEBOOK
INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *