Inspiration til fine adventsstager

Billeder fra pinterest

Adventsstager

Nu hvor butikkerne er begyndt at sælge juleslik og julekager, så er der vel ikke noget at sige til, at man allerede er begyndt at komme lidt i julestemning – eller er det bare mig? 1 advent falder trods alt i slutningen af november, så der er kun 6 uger til, at det første adventslys skal tændes. Jeg har derfor siddet og samlet lidt inspiration til forskellige udgaver af adventsstager, som ikke kræver det helt store og fundet stager, som kan anvendes hele året rundt.

chritsmas1

1. Georg Jensen – 899,95 kr • 2 By Lassen Kubus – 949,00 kr • 3 Georg Jensen – 649,95 kr. 

Stagerne ovenover er nok lidt af en investering, men de er super tidsløse og stilrene, så de kan bruges mange år fremadrettet. Jeg er selv helt vild med kubus stagerne som er fra By Lassen. De kan fåes i flere forskellige farver og med plads til 8 lys i stedet for 4. 

chritsmas2 1. Madam Stoltz – 250,00 kr • 2. House Doctor – 300,00 kr  3. Bovictus – 99,00 kr • 4 Nordal – 99,00 kr 

Disse stager har der imod priser, som alle kan være med på. Nr. 2 minder utrolig meget om Kubus fra By Lassen, så hvis man ikke vil ud og spendere en formue, så er den altså et rigtig godt alternativ. Jeg er selv helt vild med stage nr. 1, da det ikke er en, man har set alle steder. Den er unik og super dekorativ, men nok ikke en, jeg ville have stående fremme hele året rundt i modsætning til de andre.

For at gøre stagerne lidt mere julede, så ville jeg dekorere dem med julekugler, gran eller sløjfer. Flere af dem ville jeg nok placere i enten et rundt eller aflangt fad og dekorere med gran og kugler rundt om stagen som vist på billedet øverst i midten på den første kollage ovenover.  Åh hvor jeg glæder mig til at pynte op her hjemme. December måned er virkelig noget af det hyggeligste.

Er jeg den eneste, der er kommet i julestemning allerede? ♥

FACEBOOK
INSTAGRAM

2 tanker om “Inspiration til fine adventsstager

  1. Super fin inspiration. Du er slet ikke den eneste, som er kommet i julestemning. Nu da temperaturen endelig er faldet til under 20 grader her i Amsterdam, er det helt umuligt ikke at tælle dagene ned til vi er i december måned!
    Camilla | http://cammi.dk

    1. Dejligt at vide, at jeg ikke er den eneste! Synes dog stadig, at det er alt for tidligt. Lad os håbe, at stemningen holder til og med juleaften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *