INSPIRATION FOR FALL

screen-shot-2016-09-22-at-22-02-39

I collagen ovenfor har jeg samlet nogle basics, som jeg godt kunne tænkte mig, at min garderobe indeholdt her til efteråret.
Nr 1 er en simpel grå t-shirt, som kan styles til både nederdel eller et par stramme bukser. Klassisk og stilrent. Nr 2 er en sort biker jakke i ruskind. Jeg har fået et stort crush på ruskind, så den er virkelig et must have for mig. Det kunne lige så vel være en sort læderjakke. Nr 3 er et basic skirt som sidder i taljen. Det fremhæver dine kurver og ville være et perfekt match med den grå t-shirt ovenover. Når det begynder at blive for koldt til bare ben, så kan man bruge et par strømpebukser under, eller style den med et par høje støvler som nr 4. Nr 5 er et par klassiske sorte støvletter. De her er super stilrene og kan styles til stort set hvad som helst. Sådan et par er et must på skohylden. Nr 6 er en lang grå kåbe. Jeg er meget kuldeskær, så når det begynder at blive rigtig koldt, så skal jeg have en jakke, der går ned under rumpen og gerne i uld, så den varmer dejlig meget.

De her basics er noget man kan finde i stort set hver eneste tøjbutik, og også til billige penge. H&M og BikBok er blandt andet steder hvor jeg har set både skirtet, kåbe, skindjakke og en lignende t-shirt. ♥

FACEBOOK
INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *