Græskarkage og efterårshygge

dsc_3523

Som nogen af jer nok kan huske, så lavede jeg et indlæg om ting jeg skulle nå ikke oktober måned. En af tingene var blandt andet at lave en græskarkage og her er den så. Jeg er virkelig positivt overrasket over smagen, som i virkelig. Hvis du kan lide gulerodskage, så kan du også lide græskarkage. Kagen bagte jeg hjemme hos mine forældre i går som en lille dessert til aftenkaffen. Sig endelig til, hvis i vil have opskriften – den er super nem og kræver ikke diverse fancy ingredienser.

dsc_3529

· PUMPKIN CAKE ·

dsc_3535

· PUKKA THE ·

dsc_3555

Vejret har været lidt trist i dag, så jeg har bare gået og hygget her hjemme. Jeg har blandt andet været lidt kreativ med spraymaling og en boremaskine – et lille halloweenprojekt som snarest kommer op her på bloggen. Jeg glæder mig til at vise det og til at høre jeres feedback. Jeg er ikke meget for pangfarver og derfor er de normale græskarhoveder ikke lige noget for mig. Nu vil jeg ikke røbe for meget, så kig inden om bloggen i morgen aften, hvis du vil se, hvad jeg har kreeret. I aften står den på hygge hos svigerfamilien, så jeg vil hoppe i noget andet tøj og komme afsted. ♥

FACEBOOK
INSTAGRAM

2 tanker om “Græskarkage og efterårshygge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *