DINNER TIME

dsc_3623

Jeg har fået så meget positivt respons på mit sidste indlæg, at jeg er helt overvældet. Jeg havde aldrig regnet med, at der ville være så mange, som var så vilde med min idé. Tusinde tak for det. ♥
Jeg har haft fri fra studiet i dag og har nået en masse praktiske ting her hjemme. Det er virkelig dejligt med sådan nogle dage, hvor man har tiden til at få styr på en masse, så man bare kan smide sig på sofaen og slappe af med god samvittighed, når mørket falder på. I aften står menuen på Tacos, dog uden de mexicanske pandekager. Vi prøver at spise bare lidt sundere her hjemme, så vi har simpelthen valgt at droppe pandekagerne og kun spise fyldet – og det smager faktisk rigtig godt.
.
dsc_3625

dsc_3631

· TACO NIGHT ·

dsc_3636

dsc_3640

Opvasken står desværre og venter, så den skal lige klares, men derefter står den bare på afslapning på sofaen med en stor kop the og en god serie. Jeg tror desværre, at jeg er ved at blive syg, så jeg håber at en kop med kamille the kan hjælpe lidt på det. Jeg er ikke så stor fan af ingefær, men det skulle vidst være rigtig godt for immunforsvaret, så mon ikke at det skal prøves af, hvis det andet ikke hjælper. Hvis du har andre tips imod sygdom, så kom gerne med dem. Jeg har hverken tid eller lyst til at ligge syg. Øv!

Ha’ en rigtig god aften. ♥

FACEBOOK
INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *