COFFEE O’CLOCK

dsc_3214

dsc_3218

Routin 1883 Vanilie sirup

dsc_3229

dsc_3230

Hvis der er noget, som jeg er blevet hooked på i løbet af sommeren, så er det iskaffe. Jeg er normalt ikke til kaffe overhovedet, men når den blandes op med kold mælk og sirup, så er det en helt anden historie. Det er desværre rigtig dyrt at gå på café hele tiden, så derfor har jeg eksperimenteret lidt med at lave min egen udgave der hjemme. Jeg er faktisk blevet utrolig tilfreds med resultatet, så jeg tænkte, at jeg lige ville dele den lille opskrift med jer. Det kræver kun 3 ting, at lave en god hjemmelavet iskaffe – utroligt nok. 

__________________________

Du skal bruge: 

• Kaffesirup
• En smule kogt vand

• 2,5 dl Mælk
• 1 tsk kaffe
__________________________

Iskaffen kan både laves af brygget kaffe eller instant kaffe – jeg benytter mig af instant, da jeg ikke laver kaffe ellers. Først koger jeg lidt vand og hælder i glasset – kun en lille smule, så kaffen kan opløses. Derefter blander jeg instant kaffe i og sørger for, at det bliver helt opløst. Når kaffen er opløst og vandet er kølet lidt af, så hælder jeg mælken i og smager til med kaffesirup. Jeg kan godt lide, at min iskaffe er sød, så jeg blander nok et par cl. i. Prøv dig frem, vi er jo alle forskellige. 

Mere kræver det ikke at lave en god iskaffe. Du kan tilsætte nogle isterninger, hvis du har lyst, så den bliver ekstra kold. 

 

dsc_3241

FACEBOOK
INSTAGRAM

4 tanker om “COFFEE O’CLOCK

    1. Lige den her har jeg købt i Sv. Michelsen, men den kan fåes billigere på nettet. Routin 1883 hedder mærket og der er flere forskellige smagsvarianter. 🙂

  1. Uhm det lyder altså lækkert og dejligt nemt. Jeg har længe ledt efter en nem måde at lave iskaffe på. Desværre er sommeren ovre nu, men det skal da næsten prøves af. Tak for tippet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *