A BEAUTIFUL AUTUMNDAY

dsc_3671

.

· HOT CHOCOLATE & ICE COLD WATER ·

.

dsc_3676

. . .

.

dsc_3673

Vejret i dag har simpelthen været så fantastisk. Det var meningen, at jeg bare skulle have været blevet hjemme under dynen og plejet mig selv, men når efterårssolen kigger frem, som den gjorde i dag, så kunne jeg altså ikke blive liggende. Det blev til en lang gåtur ned langs havnen og med et lille stop ved Kulturværftet. Deres varme kakao med flødeskum er virkelig god, så den kan jeg absolut anbefale. Især nu hvor luften er kølig og man gerne vil have noget at varme sig på.
I aften bliver jeg forkælet med røde bøffer og flødekartofler – en af mine livretter, og ellers står den bare på hygge under et stort tæppe på sofaen med en god film.

RIGTIG GOD WEEKEND ♥

FACEBOOK
INSTAGRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *